EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus (EU 679/2016) on tullut voimaan toukokuussa 2016 ja sitä sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen. Asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetus korvaa vuoden 1995 henkilötietodirektiivin sekä sen kansallisesti täytäntöön panemiseksi annetun henkilötietolain (523/1999). Asetuksen rinnalle säädetään uusi tietosuojalaki.

Noudatamme tietosuoja-asetuksia ja rekisterissä olevat sähköpostiosoitteet ovat rekisterin pitäjän hallussa asianmukaisesti. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä käytetään vain sinun parhaaksesi ja tasokkaan sisällön jakamiseen että kehittämiseen.
 
 
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: laskutus, asiakassuhteen hoitaminen ja palveluiden kehittäminen
 
Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Yhteystiedot
-nimi
-osoite
-sähköposti –
-puhelinnumero
Asiakastiedot (tiedot ostetuista tuotteista/ palveluista)
 
Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt merit@merindesign.com

Evästeet:

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies), kävijäliikenteen seuraamiseen, palvelun laadun parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Palvelun tietyt toiminnallisuudet vaativat evästeiden käyttöä. Evästeiden ja analytiikkaratkaisujen avulla saamme tietoa esimerkiksi siitä, kuinka käyttäjät liikkuvat sivustolla, mistä kanavista sivustolle tullaan ja millainen sisältö kiinnostaa käyttäjiä. Käyttämämme evästeet ovat turvallisia, eivätkä ne vahingoita käyttäjien tietokoneita.  Huomioithan, että mikäli estät evästeet, niin verkkopalvelumme ei välttämättä toimi kaikilta osin oikealla tavalla. Evästeiden käytöstä internetsivuilla on ohjeistettu Viestintäviraston sivuilla: https://www.viestintavirasto.fi